Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13967
Название: | Спосіб отримання майонезу |
Авторы: | Постнов, Геннадій Михайлович Червоний, Віталій Миколайович Василенко, Віталій Юрійович |
Дата публикации: | 10-июл-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання майонезу. Патент України на корисну модель № 91674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко. № u 2014 01779. Заявл. 24.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серия/номер: | 11;91674 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання майонезу, який включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, попередньо запареного у воді гірчичного порошку, водного розчину цукру, оцтово-сольового розчину, води і яєчного порошку, емульгуванням отриманої пасти з рецептурною кількістю рослинної олії і наступну гомогенізацію отриманої емульсії, причому емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 10…15 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13967 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
91674.pdf | 202.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.