Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13967
Title: Спосіб отримання майонезу
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Василенко, Віталій Юрійович
Issue Date: 10-Jul-2014
Citation: Спосіб отримання майонезу. Патент України на корисну модель № 91674, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко. № u 2014 01779. Заявл. 24.02.2014. Опубл. 10.07.2014, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;91674
Abstract: Спосіб отримання майонезу, який включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, попередньо запареного у воді гірчичного порошку, водного розчину цукру, оцтово-сольового розчину, води і яєчного порошку, емульгуванням отриманої пасти з рецептурною кількістю рослинної олії і наступну гомогенізацію отриманої емульсії, причому емульгування та гомогенізація відбувається в полі ультразвукових хвиль частотою 22 кГц впродовж 10…15 хв. з інтенсивністю випромінювання 3…5 Вт/см2.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13967
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91674.pdf202.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.