Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13916
Назва: Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технології
Автори: Потапов, Володимир Олексійович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Качалов, Віталій Валентинович
Дата публікації: 10-чер-2014
Бібліографічний опис: Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням мікрохвильової вакуумної технології. Патент України на корисну модель № 90683, МПК F26B 3/347 (2006.01). В. О. Потапов, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, С. В. Михайлова, В. В. Качалов. № u 2013 14082. Заявл. 03.12.2013. Опубл. 10.06.2014, Бюл.№ 11. 5 с.
Серія/номер: 11;90683
Короткий огляд (реферат): Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування складається з теплоізольованої герметично закритої НВЧ-камери, з'єднаної із вакуум-насосом через трубопровідну магістраль з запірно-регулювальною арматурою. В НВЧ камері змонтовано стрічковий перемішуючий пристрій, а трубопровідна магістраль має конденсатовідвід, що розміщений в охолоджувачі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13916
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90683.pdf289.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.