Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13872
Назва: Науково-технологічні підстави удосконалення сошників
Автори: Луценко, Р. С.
Попов, І. Ю.
Морозов, І. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Луценко Р. С., Попов І. Ю., Морозов І. В. Науково-технологічні підстави удосконалення сошників. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13872
ISSN: 2519-4194
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_57.pdf303.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.