Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13872
Назва: | Науково-технологічні підстави удосконалення сошників |
Автори: | Луценко, Р. С. Попов, І. Ю. Морозов, І. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Луценко Р. С., Попов І. Ю., Морозов І. В. Науково-технологічні підстави удосконалення сошників. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 57. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13872 |
ISSN: | 2519-4194 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_57.pdf | 303.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.