Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13772
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Борисова, Аліна Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публикации: | 25-окт-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84437, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, О. В. Власов, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03531. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серия/номер: | 11;84437 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13772 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84437.pdf | 156.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.