Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13772
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Борисова, Аліна Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Issue Date: | 25-Oct-2013 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84437, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, О. В. Власов, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03531. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;84437 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13772 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.