Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13766
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84434, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03528. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84434
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13766
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84434.pdf158.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.