Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13766
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84434, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03528. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84434
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13766
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84434.pdf158.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.