Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13665
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Перцевой, Микола Федорович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84432, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, О. В. Власов, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, Ф. М. Снєгур, М. Ф. Перцевой, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03526. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84432
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13665
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84432.pdf158.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.