Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13665
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Перцевой, Микола Федорович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84432, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, О. В. Власов, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, Ф. М. Снєгур, М. Ф. Перцевой, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03526. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84432
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13665
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84432.pdf158.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.