Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13653
Назва: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Автори: Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Івасенко, Микола Михайлович
Овраменко, Аліна Миколаївна
Дата публікації: 25-вер-2013
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 83713, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко. № u 2013 04003. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 25.09.2013, Бюл.№ 18. 5 с.
Серія/номер: 11;83713
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальні добавки використовують дрібнодиспергований шрот зародків вівса з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0- 25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13653
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
83713.pdf162.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.