Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13653
Title: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Івасенко, Микола Михайлович
Овраменко, Аліна Миколаївна
Issue Date: 25-Sep-2013
Citation: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 83713, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко. № u 2013 04003. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 25.09.2013, Бюл.№ 18. 5 с.
Series/Report no.: 11;83713
Abstract: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальні добавки використовують дрібнодиспергований шрот зародків вівса з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0- 25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13653
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
83713.pdf162.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.