Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13653
Title: | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів |
Authors: | Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина Вячеславівна Івасенко, Микола Михайлович Овраменко, Аліна Миколаївна |
Issue Date: | 25-Sep-2013 |
Citation: | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 83713, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, М. М. Івасенко, А. М. Овраменко. № u 2013 04003. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 25.09.2013, Бюл.№ 18. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;83713 |
Abstract: | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальні добавки використовують дрібнодиспергований шрот зародків вівса з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0- 25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13653 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.