Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626
Название: Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза
Авторы: Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Колос, Діна Сергіївна
Дата публикации: 10-янв-2013
Библиографическое описание: Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза. Патент України на корисну модель № 76474, МПК A23C 9/20 (2006.01). З. П. Карпенко, С. В. Сорокіна, Д. С. Колос. № u 2012 06026. Заявл. 18.05.2012. Опубл. 10.01.2013, Бюл.№ 1. 4 с.
Серия/номер: 11;76474
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза передбачає приймання, очистку, охолодження і резервування сировини, нормалізацію молока і приготування суміші, гомогенізацію суміші, пастеризацію і охолодження суміші, заквашування і сквашування суміші, перемішування, охолодження і дозрівання молочного згустку, охолодження кефіру, причому перед заквашуванням в суміш вносять домішку овочевої сировини з гарбуза у кількості 30 % до загальної його маси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
76474.pdf139.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.