Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626
Название: | Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза |
Авторы: | Карпенко, Зінаїда Павлівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Колос, Діна Сергіївна |
Дата публикации: | 10-янв-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза. Патент України на корисну модель № 76474, МПК A23C 9/20 (2006.01). З. П. Карпенко, С. В. Сорокіна, Д. С. Колос. № u 2012 06026. Заявл. 18.05.2012. Опубл. 10.01.2013, Бюл.№ 1. 4 с. |
Серия/номер: | 11;76474 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза передбачає приймання, очистку, охолодження і резервування сировини, нормалізацію молока і приготування суміші, гомогенізацію суміші, пастеризацію і охолодження суміші, заквашування і сквашування суміші, перемішування, охолодження і дозрівання молочного згустку, охолодження кефіру, причому перед заквашуванням в суміш вносять домішку овочевої сировини з гарбуза у кількості 30 % до загальної його маси. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13626 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
76474.pdf | 139.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.