Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАксьонова, О.Ф.-
dc.contributor.advisorТоряник, Д.О.-
dc.contributor.advisorГубський, С.М.-
dc.contributor.authorСливар, Д.П.-
dc.date.accessioned2022-11-14T17:25:10Z-
dc.date.available2022-11-14T17:25:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСливар Д. П. Попередне дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресії / наук. керівники : Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О., Губський С. М. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. V-ІХ.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13575-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectнаселення Україниuk_UA
dc.subjectросійська агресіяuk_UA
dc.titleПопередне дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресіїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_slivar_storV_IX_2022.pdf907.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.