Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13563
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKondratiuk, N.V.-
dc.date.accessioned2022-11-14T15:50:31Z-
dc.date.available2022-11-14T15:50:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationKondratiuk N.V. New food approaches to regulating the xenobiotic load on the body of the population of Ukraine. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. І.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13563-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectксенобіотичне навантаженняuk_UA
dc.subjectорганізмuk_UA
dc.subjectнаселення Україниuk_UA
dc.subjectхарчові підходиuk_UA
dc.subjectрегулюванняuk_UA
dc.subjectxenobiotic loaduk_UA
dc.subjectorganismuk_UA
dc.subjectpopulation of Ukraineuk_UA
dc.subjectfood approachesuk_UA
dc.subjectregulationuk_UA
dc.titleNew food approaches to regulating the xenobiotic load on the body of the population of Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeНові харчові підходи до регулювання ксенобіотичного навантаження на організм населення Україниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kondratyuk_stor1_2022.pdf154.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.