Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13469
Title: Оптимальна структура розвитку фізичних якостей в комплексі у студентів спортивної спеціалізації з футболу
Authors: Пляшешник, Анатолій Миколайович
Левченко, Михайло Олександрович
Keywords: футбол;фізичні якості;елементи техніки;тренування;технічна майстерність
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пляшешник А. М., Левченко М. О. Оптимальна структура розвитку фізичних якостей в комплексі у студентів спортивної спеціалізації з футболу: методичні рекомендації для викладачів та студентів; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 30 с.
Abstract: У даних методичних рекомендаціях наведено планування кожного уроку учбово-тренувальних занять у підготовчий період (опанування нових і удосконалення раніше вивчених технічних прийомів і тактичних комбінацій, збільшення функціональних можливостей організму). Схема побудови занять є приблизною і її необхідно використовувати тільки після проведення залучаючого циклу занять, які описані в першій частині. Період фундаментальної підготовки повинен дати футболістам такі вміння та навички, такий запас фізичної та нервової енергії, котрі пізніше разом з високим рівнем техніко-тактичної майстерності приведуть їх до кінцевої перемоги. Відповідно до цілей періоду фундаментальної підготовки його безпосередні завдання – підняття на високий рівень загального фізичного стану футболістів, подальше удосконалення основних елементів техніки і тактики завдяки регулярним тренуванням. Із визначення цілей і задач очевидно випливає, що в період фундаментальної підготовки разом із закладанням основ фізичних здібностей і підняття їх до відповідного рівня приходить черга подальшого удосконалення техніко-тактичної майстерності. Але ці основи рік за роком удосконалюються.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13469
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sportyvna_spetsializatsiya_z_futbolu_MR_2018.pdf832.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.