Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350
Title: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Authors: Гурський, Петро Васильович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Симакова, Інна Володимирівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Issue Date: 10-Jan-2020
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139483, МПК A23C 19/08 (2006.01). П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Ф. В. Перцевий, І. В. Симакова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, Н. В. Камсуліна; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06038; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;139483
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують суміш цитрату натрію та тартрату натрію у піввідношенні 2:1. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
139483.pdf146.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.