Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного |
Автори: | Гурський, Петро Васильович Маренкова, Тетяна Іванівна Перцевой, Федір Всеволодович Симакова, Інна Володимирівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, Аліна Олексіївна Камсуліна, Наталія Валеріївна |
Дата публікації: | 10-січ-2020 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139483, МПК A23C 19/08 (2006.01). П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Ф. В. Перцевий, І. В. Симакова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, Н. В. Камсуліна; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06038; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;139483 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують суміш цитрату натрію та тартрату натрію у піввідношенні 2:1. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
139483.pdf | 146.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.