Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Автори: Гурський, Петро Васильович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Симакова, Інна Володимирівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дата публікації: 10-січ-2020
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139483, МПК A23C 19/08 (2006.01). П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Ф. В. Перцевий, І. В. Симакова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, Н. В. Камсуліна; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06038; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;139483
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують суміш цитрату натрію та тартрату натрію у піввідношенні 2:1. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13350
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
139483.pdf146.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.