Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342
Название: | Спосіб запікання гарбуза з яйцем |
Авторы: | Михайлов, Богдан Валерійович Шевченко, Андрій Олександрович Маяк, Ольга Анатоліївна |
Дата публикации: | 27-янв-2020 |
Библиографическое описание: | Спосіб запікання гарбуза з яйцем. Патент України на корисну модель № 139886, МПК A23L 5/30 (2016.01) A23L 5/10 (2016.01). Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, О. А. Маяк; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 07459; заявл. 04.07.2019; опубл. 27.01.2020, Бюл.№ 2. 4 с. |
Серия/номер: | 11;139886 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб запікання гарбуза з яйцем включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 29 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
139886.pdf | 152.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.