Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342
Название: Спосіб запікання гарбуза з яйцем
Авторы: Михайлов, Богдан Валерійович
Шевченко, Андрій Олександрович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Дата публикации: 27-янв-2020
Библиографическое описание: Спосіб запікання гарбуза з яйцем. Патент України на корисну модель № 139886, МПК A23L 5/30 (2016.01) A23L 5/10 (2016.01). Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, О. А. Маяк; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 07459; заявл. 04.07.2019; опубл. 27.01.2020, Бюл.№ 2. 4 с.
Серия/номер: 11;139886
Краткий осмотр (реферат): Спосіб запікання гарбуза з яйцем включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 29 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
139886.pdf152.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.