Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13339
Название: Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Козін, Сергій Миколайович
Дата публикации: 10-мар-2020
Библиографическое описание: Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом. Патент України на корисну модель № 140798, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. М. Козін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08878; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с.
Серия/номер: 11;140798
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування запіканки пшеничної з гарбузом включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 36 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 20 хв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13339
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
140798.pdf143.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.