Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorФролова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorСкирда, Олена Євгенівна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T21:56:09Z-
dc.date.available2022-11-11T21:56:09Z-
dc.date.issued2020-05-25-
dc.identifier.citationПлівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 142302, МПК (2020.01) A01F 25/00 A23B 7/154 (2006.01). О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, С. В. Сорокіна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 12140; заявл. 23.12.2019; опубл. 25.05.2020, Бюл.№ 10. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13296-
dc.description.abstractПлівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням містить композицію з екстрактів лікарсько-рослинної сировини (цибулин цибулі, листя й/або квіток жасмину й плодів грейпфрута в співвідношенні 4:5:3 відповідно), низькомолекулярний хітозан (НМХ), гліцерин, хлорид кальцію (СаСl2, харчова добавка Е509), лимонну кислоту (Citric acid, харчова добавка Е330), ефірну олію плодів грейпфрута.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;142302-
dc.titleПлівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганнямuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
142302.pdf178.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.