Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13296
Назва: | Плівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Дубініна, Антоніна Анатоліївна Летута, Тетяна Миколаївна Ленерт, Світлана Олександрівна Фролова, Тетяна Володимирівна Скирда, Олена Євгенівна Селютіна, Галина Анатоліївна Сорокіна, Світлана Вікторівна |
Дата публікації: | 25-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Плівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 142302, МПК (2020.01) A01F 25/00 A23B 7/154 (2006.01). О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, О. Є. Скирда, Г. А. Селютіна, С. В. Сорокіна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 12140; заявл. 23.12.2019; опубл. 25.05.2020, Бюл.№ 10. 7 с. |
Серія/номер: | 11;142302 |
Короткий огляд (реферат): | Плівкове покриття для обробки плодів перцю солодкого перед зберіганням містить композицію з екстрактів лікарсько-рослинної сировини (цибулин цибулі, листя й/або квіток жасмину й плодів грейпфрута в співвідношенні 4:5:3 відповідно), низькомолекулярний хітозан (НМХ), гліцерин, хлорид кальцію (СаСl2, харчова добавка Е509), лимонну кислоту (Citric acid, харчова добавка Е330), ефірну олію плодів грейпфрута. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13296 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
142302.pdf | 178.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.