Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13295
Назва: Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганням
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Фролова, Тетяна Володимирівна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Татар, Лариса Василівна
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Дата публікації: 25-тра-2020
Бібліографічний опис: Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 142311, МПК (2020.01) A23B 7/154 (2006.01) A01F 25/00. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, Т. В. Фролова, Т. В. Щербакова, Л. В. Татар, Н. М. Пенкіна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 12178; заявл. 23.12.2019; опубл. 25.05.2020, Бюл.№ 10. 7 с.
Серія/номер: 11;142311
Короткий огляд (реферат): Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганням містить розчин з додаванням хітозану. У складі плівкового покриття використовується композиція з екстрактів лікарсько-рослинної сировини (кори й/або листя дуба, ягід ялівцю й трави звіробою в співвідношенні 4:3:5 відповідно) - як антибактеріальної основи, низькомолекулярного хітозану (НМХ) 2 % - як плівкоутворювача, гліцерину 1 % - як пластифікатору, хлориду кальцію (СаСl2, харчова добавка Е509) 0,5 % - як структуроутворювача, лимонної кислоти (Citric acid, харчова добавка Е330) 0,5 % - як консерванту та антиоксиданту, ефірної олії ялівцю 0,5 % - як посилювача антибактеріальної активності плівкового покриття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13295
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
142311.pdf181.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.