Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13289
Название: | Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Летута, Тетяна Миколаївна Ленерт, Світлана Олександрівна Новікова, Віра Валеріївна Бєляєва, Інна Михайлівна Колесник, Вікторія Валентинівна Сподар, Катерина Вікторівна Радченко, Анна Едуардівна |
Дата публикации: | 28-дек-2020 |
Библиографическое описание: | Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 145640, МПК (2021.01) A01F 25/00 A23B 7/154 (2006.01). А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, В. В. Колесник, К. В. Сподар, А. Е. Радченко; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2020 04718; заявл. 24.07.2020; опубл. 28.12.2020, Бюл.№ 24. 6 с. |
Серия/номер: | 11;145640 |
Краткий осмотр (реферат): | Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганням містить покриття з референтною композицією. У складі плівкового покриття використана композиція водних або водно-спирто-гліцеринових екстрактів лікарсько-рослинної сировини (листя меліси, листя шавлії, трава вербени в співвідношенні 3:1:1 відповідно) - як антибактеріальна основа, низькомолекулярний хітозан (НМХ) 2 % - як плівкоутворювач, гліцерин 1 % - як пластифікатор, хлориду кальцію (харчова добавка Ε509) 0,5 % - як структуроутворювач, лимонна кислота (харчова добавка Е330) 0,5 % - як консервант та антиоксидант, ефірна олія трави вербени 0,5 % - як посилювач антибактеріальної активності та фунгіцидних властивостей плівкового покриття. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13289 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
145640.pdf | 171.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.