Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13263
Title: Розробка пристроїв для процесу екстрагування рослинної сировини
Other Titles: Разработка устройств для процесса экстрагирования растительного сырья
Development of devices for the process of extracing of plant raw materials
Authors: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Омельченко, О. В.
Шевченко, Г. В.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Шевченко Г. В. Розробка пристроїв для процесу екстрагування рослинної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 157-163.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: Стаття присвячена новому підходу до питання технічного оснащення підприємств з переробки пектинвміної сировини в лабораторних та промислових умовах. Розроблені нові пристрої для отримання екстрактів з пектинвмісної сировини в лабораторній практиці для подальшого дослідження та промислового застосування. Описано устрій розробленого обладнання та його принцип роботи.
Статья посвящена новому подходу к вопросу технического оснащения предприятий по переработке пектинсодержащего сырья в лабораторных и промышленных условиях. Разработаны новые устройства для получения экстрактов из пектинсодержащего сырья в лабораторной практике для дальнейшего исследования и промышленного применения. Описаны устройство разработанного оборудования и его принцип работы.
The article is devoted to a new approach to the issue of technical equipment of enterprises for the processing of pectin-containing raw materials in laboratory and industrial conditions. New devices for obtaining extracts from pectin-containing raw materials in laboratory practice for further research and industrial use have been developed. The device of the developed equipment and its principle of operation are described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13263
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24_194_2018.pdf459.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.