Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221
Title: Спосіб виробництва бісквіту
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Гасанова, Анна Едуардівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Issue Date: 25-Oct-2012
Citation: Спосіб виробництва бісквіту. Патент України на корисну модель № 74331, МПК A21D 13/08 (2006.01). Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, Г. В. Дейниченко. № u 2012 04097. Заявл. 03.04.2012. Опубл. 25.10.2012, Бюл.№ 20. 4 с.
Series/Report no.: 11;74331
Abstract: Спосіб виробництва бісквіту включає збивання яєчного меланжу з цукрозамінником, внесення цукру, кориці, крохмалю та пшеничної висівки, додавання борошна і подальше збивання отриманого бісквітного тіста, випікання. Як цукрозамінник використовують стевіозид.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13221
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74331.pdf146.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.