Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13213
Title: Технічна експертиза та експлуатація енергетичного обладнання і засобів автоматизації
Authors: Трунова, Ірина Михайлівна
Keywords: технічна експертиза;експлуатація силових трансформаторів;експлуатація повітряних ліній електропередавання;експлуатація силових кабельних ліній електропередавання;експлуатація розподільчих установок;експлуатація автономних електростанцій;експлуатація акумуляторних установок;експлуатація електродвигунів;експлуатація конденсаторних установок;експлуатація освітлювальних та опромінювальних установок;експлуатація електроустановок спеціального призначення;експлуатація апаратів керування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Трунова І. М. Технічна експертиза та експлуатація енергетичного обладнання і засобів автоматизації: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочн. форм навч., спец.: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2019. 15 с.
Abstract: Методичні вказівки з дисципліни «Технічна експертиза та експлуатація енергетичного обладнання і засобів автоматизації» розроблено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання, рекомендовану літературу. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13213
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TEEeo_19.pdf312.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.