Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208
Название: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату |
Авторы: | Касабова, Катерина Рубенівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Запаренко, Ганна Володимирівна |
Дата публикации: | 10-авг-2012 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 72242, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко. № u 2012 01438. Заявл. 13.02.2012. Опубл. 10.08.2012, Бюл.№ 15. 6 с. |
Серия/номер: | 11;72242 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого ґатунку, змішаного із добавкою, замішування тіста, його формування та випічку. Як добавку використовують бурякові волокна (освітлені або неосвітлені) в співвідношенні 0,95:0,05 - 0,8:0,2. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13208 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
72242.pdf | 183.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.