Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198
Назва: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Нестреляй, Родіон Леонідович
Горшенін, Юрій Миколайович
Дата публікації: 10-жов-2019
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 137192, МПК (2019.01) A22C 11/00 A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Р. Л. Нестреляй, Ю. М Горшенін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 03114; заявл. 29.03.2019; опубл. 10.10.2019, Бюл. № 19. 4 с.
Серія/номер: 11;137192
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва варених ковбасних виробів, який передбачає теплову обробку фаршу, причому здійснюють варіння електроконтактним нагріванням розсолу, в якому розмішують напівфабрикати, при пропусканні змінного струму прямокутної форми частотою 50 Гц напругою 42 В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
137192.pdf139.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.