Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198
Назва: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Нестреляй, Родіон Леонідович Горшенін, Юрій Миколайович |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 137192, МПК (2019.01) A22C 11/00 A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Р. Л. Нестреляй, Ю. М Горшенін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 03114; заявл. 29.03.2019; опубл. 10.10.2019, Бюл. № 19. 4 с. |
Серія/номер: | 11;137192 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів, який передбачає теплову обробку фаршу, причому здійснюють варіння електроконтактним нагріванням розсолу, в якому розмішують напівфабрикати, при пропусканні змінного струму прямокутної форми частотою 50 Гц напругою 42 В. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
137192.pdf | 139.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.