Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198
Title: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Нестреляй, Родіон Леонідович
Горшенін, Юрій Миколайович
Issue Date: 10-Oct-2019
Citation: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів. Патент України на корисну модель № 137192, МПК (2019.01) A22C 11/00 A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Р. Л. Нестреляй, Ю. М Горшенін; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 03114; заявл. 29.03.2019; опубл. 10.10.2019, Бюл. № 19. 4 с.
Series/Report no.: 11;137192
Abstract: Спосіб виробництва варених ковбасних виробів, який передбачає теплову обробку фаршу, причому здійснюють варіння електроконтактним нагріванням розсолу, в якому розмішують напівфабрикати, при пропусканні змінного струму прямокутної форми частотою 50 Гц напругою 42 В.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13198
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
137192.pdf139.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.