Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13196
Назва: Спосіб тендеризації м'ясної сировини
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Афукова, Наталія Олександрівна
Дата публікації: 25-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб тендеризації м'ясної сировини. Патент України на корисну модель № 71761, МПК (2012.01) A22C 9/00. Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Н. О. Афукова. № u 2012 00417. Заявл. 16.01.2012. Опубл. 25.07.2012, Бюл.№ 14. 4 с.
Серія/номер: 11;71761
Короткий огляд (реферат): Спосіб тендеризації м'ясної сировини, що включає електрофізичну обробку опроміненням м'ясної сировини з використанням ультразвукового випромінювача, який відрізняється тим, що частота коливань ультразвукового випромінювача складає 22 кГц, інтенсивність випромінювання 3-5 Вт/см2 , а обробку проводять у водному проміжному середовищі протягом 12-15 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13196
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71761.pdf175.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.