Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13196
Назва: | Спосіб тендеризації м'ясної сировини |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Постнов, Геннадій Михайлович Чеканов, Микола Анатолійович Червоний, Віталій Миколайович Афукова, Наталія Олександрівна |
Дата публікації: | 25-лип-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб тендеризації м'ясної сировини. Патент України на корисну модель № 71761, МПК (2012.01) A22C 9/00. Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Н. О. Афукова. № u 2012 00417. Заявл. 16.01.2012. Опубл. 25.07.2012, Бюл.№ 14. 4 с. |
Серія/номер: | 11;71761 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб тендеризації м'ясної сировини, що включає електрофізичну обробку опроміненням м'ясної сировини з використанням ультразвукового випромінювача, який відрізняється тим, що частота коливань ультразвукового випромінювача складає 22 кГц, інтенсивність випромінювання 3-5 Вт/см2 , а обробку проводять у водному проміжному середовищі протягом 12-15 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13196 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71761.pdf | 175.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.