Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13184
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Дроменко, Олена Борисівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71400, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, О. Б. Дроменко, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00173. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71400
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13184
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71400.pdf151.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.