Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13179
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Дроменко, Олена Борисівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-лип-2012
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71399, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, О. Б. Дроменко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00171. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Серія/номер: 11;71399
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин карагенану, що виявляє синергетичну взаємодію з казеїном.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13179
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71399.pdf151.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.