Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13158
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Головко, Микола Павлович Дроменко, Олена Борисівна Чуйко, Людмила Олексіївна Кузнецова, Тетяна Олегівна Хомічак, Любомир Михайлович Поліщук, Галина Євгеніївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Міцкевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-лип-2012 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71391, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, М. П. Головко, О. Б. Дроменко, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00157. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. |
Серія/номер: | 11;71391 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру, використовується сир кисломолочний нежирний з сіллю плавильною та жировим компонентом. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому до сиру додають смакоароматичні добавки та молоко сухе знежирене. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для надання текстури вноситься розчин карагенану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13158 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71391.pdf | 152.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.