Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13158
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Головко, Микола Павлович
Дроменко, Олена Борисівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71391, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, М. П. Головко, О. Б. Дроменко, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00157. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71391
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру, використовується сир кисломолочний нежирний з сіллю плавильною та жировим компонентом. Потім здійснюють плавлення суміші. При цьому до сиру додають смакоароматичні добавки та молоко сухе знежирене. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для надання текстури вноситься розчин карагенану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13158
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71391.pdf152.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.