Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Название: | Операційна система підприємства ресторанного господарства |
Авторы: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Ключевые слова: | операційна система;підприємства ресторанного господарства;продуктивність;інноваційні технології;проектування |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Операційна система підприємства ресторанного господарства : програма тренінгу / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 27 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Тренінг – це запланований заздалегідь процес, метою якого є зміна відносин, знань або поведінки учасників за допомогою навчального досвіду, спрямований на розвиток навичок виконання певної діяльності або декількох видів діяльності. Мета тренінгу у робочій ситуації полягає у розвитку здібностей особистості та задоволенні поточних і майбутніх потреб організації. Тренінг «Операційна система підприємства ресторанного господарства» є важливою практичною складовою варіативної дисципліни навчального плану підготовки бакалаврів з менеджменту «Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві». Основною метою тренінгу є формування у студентів компетентностей щодо забезпечення ефективного функціонування операційних систем у сфері ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
programa_treningu_operac_sist_pidpr_restor_gosp_tkachova_2018.pdf | 326.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.