Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Название: Операційна система підприємства ресторанного господарства
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: операційна система;підприємства ресторанного господарства;продуктивність;інноваційні технології;проектування
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Операційна система підприємства ресторанного господарства : програма тренінгу / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 27 с.
Краткий осмотр (реферат): Тренінг – це запланований заздалегідь процес, метою якого є зміна відносин, знань або поведінки учасників за допомогою навчального досвіду, спрямований на розвиток навичок виконання певної діяльності або декількох видів діяльності. Мета тренінгу у робочій ситуації полягає у розвитку здібностей особистості та задоволенні поточних і майбутніх потреб організації. Тренінг «Операційна система підприємства ресторанного господарства» є важливою практичною складовою варіативної дисципліни навчального плану підготовки бакалаврів з менеджменту «Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві». Основною метою тренінгу є формування у студентів компетентностей щодо забезпечення ефективного функціонування операційних систем у сфері ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
programa_treningu_operac_sist_pidpr_restor_gosp_tkachova_2018.pdf326.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.