Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Title: | Операційна система підприємства ресторанного господарства |
Authors: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Keywords: | операційна система;підприємства ресторанного господарства;продуктивність;інноваційні технології;проектування |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Операційна система підприємства ресторанного господарства : програма тренінгу / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 27 с. |
Abstract: | Тренінг – це запланований заздалегідь процес, метою якого є зміна відносин, знань або поведінки учасників за допомогою навчального досвіду, спрямований на розвиток навичок виконання певної діяльності або декількох видів діяльності. Мета тренінгу у робочій ситуації полягає у розвитку здібностей особистості та задоволенні поточних і майбутніх потреб організації. Тренінг «Операційна система підприємства ресторанного господарства» є важливою практичною складовою варіативної дисципліни навчального плану підготовки бакалаврів з менеджменту «Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві». Основною метою тренінгу є формування у студентів компетентностей щодо забезпечення ефективного функціонування операційних систем у сфері ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
programa_treningu_operac_sist_pidpr_restor_gosp_tkachova_2018.pdf | 326.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.