Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Title: Операційна система підприємства ресторанного господарства
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: операційна система;підприємства ресторанного господарства;продуктивність;інноваційні технології;проектування
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційна система підприємства ресторанного господарства : програма тренінгу / уклад. С. С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 27 с.
Abstract: Тренінг – це запланований заздалегідь процес, метою якого є зміна відносин, знань або поведінки учасників за допомогою навчального досвіду, спрямований на розвиток навичок виконання певної діяльності або декількох видів діяльності. Мета тренінгу у робочій ситуації полягає у розвитку здібностей особистості та задоволенні поточних і майбутніх потреб організації. Тренінг «Операційна система підприємства ресторанного господарства» є важливою практичною складовою варіативної дисципліни навчального плану підготовки бакалаврів з менеджменту «Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві». Основною метою тренінгу є формування у студентів компетентностей щодо забезпечення ефективного функціонування операційних систем у сфері ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13072
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
programa_treningu_operac_sist_pidpr_restor_gosp_tkachova_2018.pdf326.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.