Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗабродська, Любов Давидівна-
dc.date.accessioned2022-11-10T22:15:40Z-
dc.date.available2022-11-10T22:15:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСтратегічний менеджмент : методичні рекомендації до практичних і семінарських занять із дисципліни для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» / уклад. Л. Д. Забродська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 48 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13070-
dc.description.abstractВнаслідок вивчення дисципліни студент оволодіє такими теоретичними положеннями: сутність і зміст основних понять стратегічного управління; основні науково-методичні підходи до системи та процесу стратегічного управління; моделі стратегічного управління; методи аналізу та прогнозування розвитку середовища підприємства; особливості побудови та ефективного використання системи стратегічного управління на підприємствах різних сфер діяльності; У результаті вивчення дисципліни студенти повинні сформувати такі фахові компетентності – здатність аналізувати результати діяльності організації, зіставляти їх з факторами впливу зовнішнього та внутрішнього середовища, визначати перспективи розвитку організації; здатність аналізувати й структурувати проблеми організації, формувати обґрунтовані рішення, зокрема в умовах ризику.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectстратегічний менеджментuk_UA
dc.subjectстратегічні рішенняuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectстратегії підприємстваuk_UA
dc.titleСтратегічний менеджментuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_prakt_i_semin_zanyat_strateg_menedzhment_zabrodska_2018.pdf833.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.