Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13067
Title: Операційний менеджмент
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Андріюк, Емма Іванівна
Keywords: операційний менеджмент;менеджмент;менеджмент якості;управління проектами
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Операційний менеджмент : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. : С. С. Ткачова, Е. І. Андріюк; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 61 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни "Операційний менеджмент" є формування у студентів компетентностей щодо базових принципів, основних категорій, сучасних концепцій, теоретичних положень і практичних методів управління основною діяльністю підприємств, розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії підприємства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13067
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_prakt_ta_semin_zanyat_operacijn_menedzhment_tkachova_2018.pdf280.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.