Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯцун, Леонід Миколайович-
dc.contributor.authorСелютін, Віктор Михайлович-
dc.contributor.authorОльшанський, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-10T21:16:46Z-
dc.date.available2022-11-10T21:16:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для проведення атестаційного іспиту магістрів зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» / уклад. : Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 11 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13065-
dc.description.abstractФахівець ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» має загальні та спеціальні компетентності, призначені для виконання управлінських функцій, які виконуються фахівцями організацій, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність. Атестація студента – це визначення фактичної відповідності рівня його освітньо-кваліфікаційної підготовки вимогам освітньо-професійної програми. Атестація студентів здійснюється екзаменаційною комісією після завершення навчання за освітнім ступенем магістр.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectатестаціяuk_UA
dc.subjectіспитuk_UA
dc.subjectзовнішньоекономічна діяльністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectосвітаuk_UA
dc.subjectуправлінські функціїuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для проведення атестаційного іспиту магістрів зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomend_atestac_ispit_magistr_menedzhment_zed_yacun_ta_in_2018.pdf166.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.