Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Леонід Миколайович-
dc.contributor.authorСелютін, Віктор Михайлович-
dc.contributor.authorОльшанський, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-10T20:35:50Z-
dc.date.available2022-11-10T20:35:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для проведення атестаційного іспиту бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» / уклад. : Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський; Харківський держ. ун- т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 11 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13064-
dc.description.abstractФахівець ступеня вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» має загальні та спеціальні компетентності, призначені для виконання обмеженої кількості управлінських функцій, які виконуються фахівцями організацій, що здійснюють зовнішньо-економічну діяльність. Атестація студента – це визначення фактичної відповідності рівня його освітньо-кваліфікаційної підготовки вимогам освітньо-професійної програми. Атестація студентів здійснюється екзаменаційною комісією після завершення навчання за освітнім ступенем бакалавр.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectатестаціяuk_UA
dc.subjectіспитuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectуправлінські функціїuk_UA
dc.subjectзовнішньоекономічна діяльністьuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для проведення атестаційного іспиту бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_atestac_ispit_bakalavr_menedzhment_zed_yacun_ta_in_2018.pdf167.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.