Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13063
Title: Методичні рекомендації для виконання практичних завдань із дисципліни "Організація праці менеджера" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 073 "Менеджмент" ступеня вищої освіти бакалавр
Authors: Безгінова, Любов Іванівна
Шарапова, Олена Михайлівна
Keywords: управлінська діяльність;менеджери;організація праці;менеджмент
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні рекомендації для виконання практичних завдань із дисципліни "Організація праці менеджера" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 073 "Менеджмент" ступеня вищої освіти бакалавр / уклад. : Л. І. Безгінова, О. М. Шарапова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2018. 106 с.
Abstract: Мета практичних занять - закріпити теоретичний матеріал щодо розподілу та кооперації управлінської праці на підприємствах торгівлі, ресторанного та готельного господарств. Набути практичних вмінь: - розмежовувати діяльність керівників в процесі виконання функцій управління; - брати спільну участь керівникам в одному або декількох пов'язаних між собою процесах управлінської праці; - розподіляти працю керівників і службовців за функціональними, програмно-цільовими, об'єктними, технологічними та професійно-кваліфікаційними ознаками, що є основою формування організаційної структури управління для визначення складу і компетенції відповідних підрозділів, служб й кооперувати працю - для забезпечення їх взаємодії; - використовуючи принципи та методи організації управлінської праці, розробляти пропозиції щодо розподілу повноважень в управлінні підрозділом; - складати положення про структурні підрозділи та посадові інструкції; - оцінювати діючі організаційні структури управління та вносити пропозиції щодо їх вдосконалення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13063
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_prakt_zavd_bakalavr_organiz_praci_menedzhera_bezginova_sharapova_2018.pdf628.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.