Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13047
Title: О возможности повышения износостойкости свеклорезных ножей с помощью комбинированного воздействия лазерной обработки и карбонитрации
Other Titles: Про можливість підвищення зносостійкості свеклорезних ножей за допомогою комбінованого впливу лазерної обробки і карбонітрації
About the possibility of increasing the weight-resistance of beet cutter knives by means of combined exposure to laser treatment and carbonitration
Authors: Спольник, А. И.
Калиберда, Л. М.
Гайдусь, А. Ю.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Спольник А. И., Калиберда Л. М., Гайдусь А. Ю. О возможности повышения износостойкости свеклорезных ножей с помощью комбинированного воздействия лазерной обработки и карбонитрации . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 31-37.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Abstract: Комплексным исследованием установлено существенное влияние лазерной обработки и карбонитрации на твердость, износостойкость и теплопроводность стали У7А, используемой для изготовления ножей для измельчения сахарной свеклы. Изучено влияние этих обработок и их сочетания на эксплуатационные характеристики ножей.
Комплексним дослідженням встановлено істотний вплив лазерної обробки і карбонітрації на твердість, зносостійкість і теплопровідність стали У7А, використовуються для виготовлення ножів для подрібнення цукрових буряків. Вивчено вплив цих обробок та їх поєднання на експлуатаційні характеристики ножів.
Comprehensive research has established a significant effect of laser processing and carbonitration on the hardness, wear resistance and thermal conductivity of U7A steel used for the manufacture of knives for grinding sugar beet. The effect of these treatments and their combination on the performance characteri.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13047
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_194_2018.pdf368.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.