Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Жорж Андрійович | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Ганна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T06:00:32Z | - |
dc.date.available | 2022-06-20T06:00:32Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 7-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1301 | - |
dc.description.abstract | Сформульовано сукупність проблем, пов’язаних зі створенням та дослідженням систем харчування лікувального призначення другого покоління. Визначено підходи до їх розв’язання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The whole complex of the problems connected with the creation and research of therapeutic nutrition systems of second generation is formulated. The following groups of problems belong to them: 1) the problems of the creation and research of flour products enriched in the deficient nutrients; 2) the problems of the creation and research of various expendable diets enriched in the deficient nutrients; 3) the problems concerning the optimization of daily diets of second generation; 4) the problems of quantitative evaluation of nutrients balance during the creation of nutrition systems; 5) the problems of the generalized biological value of protein in various stages of nutrition systems projecting, etc. The approaches to the specified problems’ solution are defined. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | системи харчування | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.subject | раціони одноразового споживання | uk_UA |
dc.subject | збалансованість нутрієнтів | uk_UA |
dc.subject | системы питания | uk_UA |
dc.subject | математическое моделирование | uk_UA |
dc.subject | рационы разового потребления | uk_UA |
dc.subject | сбалансированность нутриентов | uk_UA |
dc.subject | nutritional systems | uk_UA |
dc.subject | mathematical modeling | uk_UA |
dc.subject | rations of one-time consumption | uk_UA |
dc.subject | nutrients balance | uk_UA |
dc.title | Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління | uk_UA |
dc.title.alternative | The problems of creating hterapeutic nutrition systems of second generation | - |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (21) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_3.pdf | 292.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.