Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12777
Название: Основи спільного підприємництва
Авторы: Забродська, Ганна Іванівна
Ключевые слова: міжнародний бізнес;ціноутворення;економіка підприємства;підприємницька діяльність
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Основи спільного підприємництва : опорний конспект лекцій для спеціальності 073 "Менеджмент" (ступінь вищої освіти бакалавр) денної та заочної форми навчання, спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування", "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" / уклад. Г. І. Забродська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета опорного конспекту - сприяти студентам у підготовці до практичних занять, підвищення якості самостійного опанування теоретичного матеріалу дисципліни та візуального сприйняття лекційного матеріалу. Конспект можна використовувати як допоміжний матеріал при підготовці до іспиту. Для поглибленого вивчення окремих питань і тем дисципліни слід використовувати рекомендовані літературні джерела, наведені наприкінці опорного конспекту. При підготовці до практичних занять, рубіжного і підсумкового контролю доцільно перевіряти рівень знань, відповідаючи на питання наведені наприкінці теми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12777
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
oporn_konspekt_lekcij_osnovi_spilnogo_pidpriyemnictva_vinnikova_2017.pdf677.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.