Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12752
Название: Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Авторы: Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
Ключевые слова: метрологія;стандартизація;теоретичні основи;управління якістю
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М. П., Полупан В. В. Основи стандартизації, метрології та управління якістю: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харквський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 144 с.
Краткий осмотр (реферат): Основна мета опорного конспекту лекцій - формування у студентів цілісної системи знань зі стандартизації, метрології та управління якістю, що дає змогу забезпечити високу професійну кваліфікацію майбутніх фахівців у їх багатогранній діяльності, використовувати досягнення сучасної стандартизації в управлінні якістю продовольчих і непродовольчих товарів, послуг, сприяти прийняттю самостійних правильних рішень під час розглядання наукових і виробничо-господарських завдань для одержання високих кінцевих результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12752
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
standartizatsiya_metrologiya_OKL_bakalavr_2018.pdf1.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.