Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12726
Title: Експертиза в міжнародній торгівлі
Authors: Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Keywords: митна експертиза;ідентифікація товарів;вартість товарів;консультування суб’єктів;зовнішньоекономічна діяльність;види експертиз
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колесник В. В., Полупан В. В. Експертиза в міжнародній торгівлі: опорний конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво торгівля та біржова діяльність (спеціаліз: Товарознавство та експертиза в митній справі) фак-ту управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 85 с.
Abstract: Дисципліна «Експертиза в міжнародній торгівлі» формує наступні професійні знання й уміння спеціалістів: знання вимог технічних регламентів, стандартів, технічних умов; навички з ідентифікації товарів; вміння визначення комерційної, митної і статистичної вартості товарів; розуміння інформації стосовно актуальних наукових проблем, програми їх дослідження та організація їх виконання; здатність до подальшого навчання та самовдосконалення; уміння інформувати та консультувати суб’єктів, які приймають участь у зовнішньоекономічній діяльності; уміння проводити різні види експертиз; вміння розробляти базову та супровідну документацію, в залежності від специфічних вимог.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12726
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ekspertyza_v_mizhnar_torhivli_OKL_2020.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.