Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12705
Назва: Державне та регіональне управління
Автори: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Забродська, Ганна Іванівна
Забродська, Любов Давидівна
Ключові слова: державне управління;регіональний розвиток;тести;тестування
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Державне та регіональне управління: тестовий тренінг для самостійної роботи студентів із підготовки до аудиторних практичних занять з дисципліни за освітнім ступенем бакалавр галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 073 «Менеджмент» спеціалізація «Менеджмент організацій і адміністрування» «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни "Державне та регіональне управління" є формування у студентів сучасного мислення та соціальних знань у галузі управління на національному і регіональному рівнях; набуття умінь та формування компетенцій, необхідних для виконання функцій та реалізації повноважень органів державної влади і місцевого самоврядування. Тестові завдання пропонуються в тематичному розрізі та охоплюють всі теми дисципліни "Державне та регіональне управління" відповідно робочої програми і складають основний зміст поточного та модульного контролю теоретичних знань. Зміст тестів складається з запитань одниничного вибору правильної відповіді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12705
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
testovij_trening_derzh_ta_region_upravlinnya_pichugina_ta_in_2016.pdf667.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.