Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯковлєв, В. Ф.-
dc.contributor.authorСавойський, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-11-08T18:55:27Z-
dc.date.available2022-11-08T18:55:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯковлєв В. Ф., Савойський О. Ю. Використання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 195 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2018. С. 91-96.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12656-
dc.description.abstractВикладений матеріал передбачає теоретичне обгрунтування основних рівнянь зв’язку параметрів дії електромагнітного поля на біологічний об'єкт рослинного походження з його біофізичними та електрофізичними характеристиками, підготовки теоретичної бази проведення експериментальних досліджень і можливості технічної реалізації електротехнологічних систем обробки сільськогосподарської продукції по необхідному параметру.uk_UA
dc.description.abstractИзложенный материал предполагает теоретическое обоснование основных уравнений связи параметров воздействия электромагнитного поля на биологический объект растительного происхо-ждения с его биофизическими и электрофизическими характеристиками, подготовки теоретической базы проведения экспериментальных исследований и возможности технической реализации электро-технологических систем обработки сельско-хозяйственной продукции по необходимому параметру.uk_UA
dc.description.abstractThe presented material provides a theoretical substantiation of the basic equations of the parameters of the action of the electromagnetic field on the biological object of plant origin with their biophysical and electrophysical characteristics, the preparation of the theoretical basis for conducting experimental research and the possibility of technical realization of the electro-technological systems for processing agricultural products according to the required parameter.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 195;-
dc.titleВикористання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктівuk_UA
dc.title.alternativeИспользование прямого электрического нагрева в технологическом процессе комбинированной сушкиuk_UA
dc.title.alternativeThe use of direct electric heat in a technological process of combined dryinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 195: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32_195_2018.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.