Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрінченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПенкіна, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorКолесник, Вікторія Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-11-08T14:16:34Z-
dc.date.available2022-11-08T14:16:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГрінченко О. О., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Товарознавство непродовольчих товарів. Розділ II «Товарознавство одяго-взуттєвих та пушно-хутрових товарів»: методичні вказівки та завдання щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни напряму підготовки 030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво». Харків: ХДУХТ, 2016. 134 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12630-
dc.description.abstractНавчальна дисципліна містить матеріал, який науково обґрунтовує завдання, виховує практичні уміння і навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах напрямку підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво". Виходячи із зазначеного, метою методичних вказівок для виконання лабораторних робіт з курсу є надання студентам допомоги в засвоєнні навчального матеріалу дисципліни при виконанні навчальних планів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectринок взуттяuk_UA
dc.subjectхутрові виробиuk_UA
dc.subjectкодування товарівuk_UA
dc.subjectкласифікація товарівuk_UA
dc.subjectтоварний асортиментuk_UA
dc.subjectринок одягуuk_UA
dc.titleТоварознавство непродовольчих товарів. Розділ II «Товарознавство одяго-взуттєвих та пушно-хутрових товарів»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaroznavstvo_neprod_tovariv_MV_R2_2016.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.